وظایف برگزار کننده مراسم عروسی، رهبری و سازماندهی در کلیه مسائل مراسم، از جمله : هماهنگی با فروشندگان تجهیزات عروسی، جزئیات و کارهای روز عروسی را بر عهده دارد. وظایف برگزار کننده مراسم عروسی که به عنوان برنامه ریز عروسی نیز شناخته می شود، این است که در طول برنامه ریزی با همه فروشندگان ارتباط برقرار می کند و به عنوان رابط بین عروس و داماد عمل کنند.
برنامه ریزان عروسی، که به عنوان هماهنگ کننده و برنامه ریزان مناسبت ها نیز شناخته می شوند، به سادگی به عروس و دامادها کمک می کنند تا روز بزرگ خود را ترتیب دهند. یک برگزار کننده مراسم، همچنین به عنوان مشاور عروس یا عروسی شناخته می شود. برنامه ریزان عروسی مسئول کمک به مشتریان در برنامه ریزی کل عروسی یا فعالیتهای خاص عروسی هستند. آنها در مورد تدارکات عروسی با مشتریان بحث می کنند، درباره قرارداد فروشندگان مذاکره می کنند و اطمینان می دهند که فعالیت های روز عروسی بدون مشکل انجام می شود. یک برگزار کننده مراسم عروسی برای موفقیت در برنامه ریزی عروسی، باید در برخورد با شرایط دشوار یا استرس زا، متدیک و ماهر باشید. در نهایت، یک برنامه ریز عروسی درجه یک باید از آخرین روندهای عروسی مطلع باشد و همچنین مهارتهای ارتباطی، سازماندهی و خدمات مشتری استثنایی را نشان دهد.
برگزاری مراسم عروسی
برنامه ریزان عروسی مسئول برنامه ریزی موثر و کارآمد عروسی ها هستند تا تصویری از روز عروسی رویایی مشتریان خود ایجاد کنند. برنامه ریزان عروسی ممکن است به تنهایی و/یا برای شرکت های برنامه ریزی رویدادها کار کنند. نقش آنها ممکن است فقط به هماهنگی امور در روز عروسی یا مواردی مانند بودجه بندی و پیدا کردن فروشندگان تجهیزات لازم برای عروسی محدود شودوظایف برگزار کننده مراسم عروسی به دو دسته قبل از مراسم و بعد از مراسم عروسی تقسیم بندی می شود.
وظایف برگزار کننده مراسم عروسی
از جمله وظایف برگزار کننده مراسم عروسی این است که نگرانی های عروس و داماد را هنگام تصمیم به دنبال برنامه ریزی عروسی برآورده کند. جهت آشنایی بیشتر، در زیر خلاصه ای از وظایف و مهارتهای اصلی که برنامه ریزان عروسی قبل از مراسم نامزدی یا عروسی بر عهده دارند آمده است.
برگزار کننده عروسی
مشاوره اولیه بین برنامه ریز و مشتری این است که زمینه را برای انتظارات مشتری از برنامه ریزی و آنچه که مشتری در نظر دارد انجام دهد ارائه می دهد. مشتری ممکن است عروس ، داماد ، مادر یا پدر عروس ، مادر یا پدر داماد یا هر ترکیبی از این افراد باشد. برنامه ریز عروسی، باید بفهمید مشتری اصلی و فردی که نظر اصلی را می دهد چه کسی است. البته در بیشتر موارد ، این عروس است که تصمیم خواهد گرفت. هنگامی که یک برنامه ریز عروسی برای اولین بار با یک مشتری ملاقات میکند، گفتگو باید شامل توضیح ساده ایده های موجود و بحث مختصر در مورد نوع عروسی مشتری باشد.
مشاوره برگزاری مراسم عروسی
بودجه بر هر تصمیمی برای عروسی تأثیر می گذارد. در قدم های اول برنامه ریزی، برنامه ریز عروسی باید بحث مفصلی را با مشتری در مورد بودجه آنها برای عروسی آغاز کند. قبل از در نظر گرفتن هر مکان یا قرار ملاقات با فروشندگان تجهیزات عروسی، باید مطمئن باشید که همه بر سر بودجه کلی عروسی توافق دارند. برنامه ریز عروسی باید، با توجه به بودجه در نظر گرفته شده، پیشنهادات خود را ارائه دهد.
هنگامی که بودجه مورد توافق قرار گرفت، زمان شروع تحقیقات برای مکان عروسی فرا می رسد. یکی از پیچیده ترین وظایف برگزار کننده مراسم عروسی مقایسه سالن ها و تالارهای عروسی است. انتخاب تالار یا سالن برای برگزاری مراسم باید یک محیط جذاب و شیک و در عین حال با توجه به بودجه ایی باشد که عروس و داماد برای مراسم در نظر گرفته اند. رزرو مکان اغلب بزرگترین هزینه برای اکثر زوج ها خواهد بود .
پس از انتخاب مکان و تاریخ با واریز وجه، زمان شروع انتخاب فروشندگان تجهیزات عروسی(عکاسان ، فیلمبرداران ، گل فروشان و غیره) فرا رسیده است. رزرو فروشندگان تجهیزات عروسی می توانند یک سال یا بیشتر باشد. از جمله وظایف برگزار کننده مراسم عروسی، اطمینان از بهترین انتخاب فروشندگان تجهیزات و خدمات عروسی برای مشتری خود و به سرعت رزر کردن و قرار ملاقات با فروشندگان و درج در بودجه مراسم است.
پرطرفدارترین مطالب ما را از دست ندهید!
وظایف برگزاکننده مراسم عروسی در روز عروسی