نحوه رفتار خانواده عروس و داماد در خواستگاری از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که این مراسم یکی از سرنوشت سازترین و پر استرس ترین بخش زندگی هر شخصی می باشد. با رعایت کردن و در نظر داشتن باید ها و نباید های نحوه رفتار خانواده عروس و داماد در خواستگاری می توان مراسم خواستگاری موفقی را داشت و نتیجه مورد نظر را به دست آورد. با خواندن این مقاله می توانید به آمادگی و وظایفی که باید در مورد این مراسم کسب کنید، برسید و می توانید این مراسم را به یک رویداد و خاطره ای دلنشین در ادامه زندگی مشترکتان تبدیل کنید.
مراسم خواستگاری، مراسمی است که در آن خانواده عروس و داماد با یکدیگر ملاقات کرده و برداشت هایی از خانواده میزبان یا میهمان کسب می کنند. نحوه رفتار خانواده عروس و داماد در خواستگاری نمایانگر شخصیت، اعتقادات دینی و فرهنگ بوده و تعیین کننده نهایی نتیجه مراسم خواستگاری می باشد، پس خیلی مهم است تا به آن توجه شود. برای بدست آوردن نتیجه مطلوب در خواستگاری بهتر است از قبل به سوالاتی که در مراسم خواستگاری پرسیده می شود، فکر کرد و به داشتن گفتگوی صمیمی و دوستانه توجه داشت، به دلیل اینکه در اولین برخورد خانواده عروس و داماد، به دلیل اینکه شناخت کمتری نسبت به یکدیگر دارند، معاشرت با یکدیگر کمی سخت می باشد، پس همانطور که گفته شد باید جو مجلس، جوی لطیف باشد. سوالات پرسیده شده در مراسم هم باید فقط برای کسب اطلاع از ویژگی های شناختی از خود داماد یا عروس و خانوادشان باشد و نباید بیش از اندازه سوالاتی ریز و جزئی پرسیده شود.
مراسم خواستگاری
برخورد درست در نحوه رفتار خانواده عروس و داماد در خواستگاری، یکی از وظایف دو خانواده در مراسم خواستگاری بوده و نمایانگر شخصیت خانوادگی هر یک از دو خانواده می باشد. طبق عرف، خانواده داماد از قبل روز خواستگاری را هماهنگ کرده و علاوه بر آن بعد از احوالپرسی اقدام به معرفی داماد آینده شان می کنند. به دلیل اینکه نحوه بیان درخواست و جواب خواستگاری از اهمیت زیادی برخوردار است باید خانواده عروس با کمال احترام و تشکر اقدام به درخواست زمان برای مشورت گرفتن از خانواده عروس و دخترشان کنند. بعد از تماس تلفنی صورت گرفته باید طی 12 یا 24 ساعت نتایج بدست آمده از خانواده عروس به خانواده داماد رسانده شود و روز خواستگاری مشخص شود. یکی از نکاتی که در حین تماس تلفنی باید به آن توجه داشت این است که باید نهایت ادب و احترام رعایت شده و از به کاربرد حملات امر و نهی خودداری کرد و دیگری اینکه نباید نتیجه مشورت صورت گرفته و روز خواستگاری به صورت چت یا پیامک اطلاع داده شود بلکه باید به همان صورت تماس تلفنی انجام شود.
بهترین رفتار خانواده ها در خواستگاری
با دانستن اطلاعاتی در خصوص نحوه انجام مراسم خواستگاری، سوالات و موضوعاتی که در مراسم خواستگاری به آن پرداخته می شود میتوان رفتار و برخوردی حرفه ای تر و درست تر از خود نشان داد. از جمله موارد باید ها و نباید های نحوه رفتار خانواده عروس و داماد در خواستگاری که باید در نظر داشت این است که مراسم خواستگاری باید جوی محترمانه و دوستانه داشته باشد به گونه ای که در آن شان شخصیت افراد حفظ شود. در اولین جلسه خواستگاری نباید به طور مستقیم سوالاتی درباره ازدواج پرسیده شود بلکه به جای آن باید دو خانواده به کسب شناخت اولیه بپردازند تا بتوانند برای جواب دادن در جلسه دوم خواستگاری بهتر تصمیم بگیرند و موضوع اخر اینکه نوع برخورد، میزان صمیمیت و زبان بدن افراد و نحوه بیان، اطلاعاتی را در خصوص خانواده داماد یا عروس به یکدیگر می دهد و بر روی نتیجه بله یا خیر تاثیر گذار است.
جلسه خواستگاری
جلسه دوم خواستگاری زمانی صورت می گیرد که خانواده عروس مورد بازدید خانواده داماد قرار گرفته است. البته این موضوع در برخی از مناطق کشور فرق می کند و ممکن است اینگونه نباشد، اما بهتر است خانواده عروس نیز بعد از مکالمه و برنامه ریزی، برای کسب روابط اجتماعی بیشتر خود نیز به منزل خانواده داماد مراجعه کنند تا بتواند آشنایی و رفت و آمد بیشتری بین دو خانواده ایجاد کنند و مشکلات خواستگاری را کاهش بدهند.
پرطرفدارترین مطالب تشریفات ثمین را از دست ندهید!
بهترین رفتار در خواستگاری
رفتار عروس و داماد آینده باید به صورت مودبانه باشد و از مواردی چون پر حرفی، خنده زیاد و ناراحتی و کم حرف بودن در مراسم خواستگاری باید خودداری شود علاوه بر آن دختر و پسر باید احوالپرسی ساده و معمولی با یکدیگر داشته باشند به دلیل اینکه اگر احوال پرسی خیلی گرم و خودمانی باشد ممکن است خانواده عروس و داماد برداشت های اشتباهی از این موضوع پیدا کنند.
رفتار پسر و دختر در مراسم خواستگاری
میل افراد برای دانستن نکات کلیدی در مورد نحوه رفتار خانواده عروس و داماد در خواستگاری به گونه ای است که تبدیل به یکی از پر سرچ ترین موضوعات موجود در گوگل شده است. در این خصوص باید گفت که در لحن و بکارگیری جملات در جلسه خواستگاری خیلی باید دقت کرد، به دلیل اینکه شخصیت شما و نتیجه خواستگاری به همین موارد بستگی دارد به گونه ای که با بروز برخوردی و یا بیان جمله ای می توانید تبدیل به یک آدم قابل اعتماد و مطمئن و یا غیر اعتماد شوید یکی دیگر از نکات کلیدی این است که طی مراسم خواستگاری باید صداقت داشت و از شاخ و برگ دادن به موضوعات و دروغ گفتن در مورد داشته یا نداشته ها خودداری کرد تا از بروز مشکل خانوادگی در آینده جلوگیری شود و بتوان با اطلاعات و آگاهی های بدست آمده تصمیمی درست گرفت.