تشریفات عروسی و خدمات مجالس ثمین

آیا حضور میزبان برای خوش آمد گویی به مهمانان واجب است

13 شهریور ، 1398
تشریفات ثمین

خوشامد گویی به مهمانان در عروسی و مهمانی ها

آداب میزبانی در دنیا و در کشورهای مختلف ممکن است کمی متفاوت باشد. اما خوش آمد گویی به مهمانان معمولا در همه کشورهای دنیا امری مرسوم است و یک میزبان خود باید به نحوی شایسته از مهمانان خود استقبال کند. در واقع خوش آمد گویی به مهمانان به نوعی نشان دهنده احترام گذاشتن به مهمان است و حس خوبی را در میهمانان ایجاد خواهد کرد.

آیا حضور میزبان برای خوش آمد گویی به مهمانان  واجب است؟

یکی از سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید این است که آیا نیاز است که خود شخص میزبان نیز برای خوش آمد گویی به مهمانان حضور داشته باشد یا نه. در واقع در بسیاری از مهمانی ها شما شاهد هستید که برخی از اقوام میزبان ممکن است به استقبال شما بیاید و خود میزبان به دلیل مشغله هایی که دارد نتواند در بدو ورود از شما استقبال کند. این امر شاید برای شما ناخوشایند باشد و شما دچار حس بدی نسبت به میزبان شوید. در واقع خوش آمد گویی به مهمانان باعث می شود تا میهمان حس کند که میزبان خیلی او را دوست دارد و احترام ویژه ای برایش قائل است. بنابراین سعی کنید به عنوان یک میزبان حتی اگر درگیر انجام کاری هستید، حتما خودتان به استقبال میهمانتان بروید و در آنجا حضور داشته باشید.

نحوه خوش آمد گویی به مهمانان

حال که به اهمیت خوش آمد گویی به مهمانان پی بردید، بهتر است به صورت اصولی با نحوه استقبال از مهمانان آشنا شوید تا بتوانید به بهترین شکل اینکار را انجام دهید.
در ابتدای امر بهتر است که خودتان جلوی درب منتظر مهمان باشید تا به محض پیاده شدن از ماشین به استقبالش بروید. اما اگر این کار برایتان سخت است می توانید در خانه منتظر بنشینید تا میهمان زنگ بزند و سپس درب را برای او باز کنید.
اگر میهمان یکی از آشنایان شما است، می توانید با او دست بدهید و روبوسی کنید و به او خوش آمد بگویید.
مهمان را به داخل راهنمایی کنید. نکته ای که در این بین بسیار اهمیت دارد این است که نه جلو و نه عقب مهمان راه بروید بلکه سعی کنید تا همپای او راه بروید و او را همراهی کنید.
در حین راه رفتن می توانید احوالپرسی کنید و یا با مهمان صحبت های دوستانه ای داشته باشید.

خوشامدگویی

آیا به هنگام استقبال از میزبان حضور همه افراد خانواده مهم است؟

سوالی که برای بسیاری از افراد در مهمانی های خانوادگی پیش می آید این است که آیا حضور همه اعضای خانواده به هنگام استقبال از مهمانان ضروری است یا نه. در واقع باید گفت که نیازی به حضور همه افراد خانواده در استقبال ورود مهمانان نمی باشد. بلکه حضور افراد مهم و بزرگ خانواده به هنگام استقبال کفایت می کند. البته اگر همه افراد در بدو ورود مهمانان برای خوش آمد گویی حضور داشته باشند، می تواند باعث ایجاد حس صمیمیت و راحتی در میهمانان شود. بنابراین خودتان می توانید با توجه به نوع میهمان برای اینکار برنامه ریزی کنید.

خوش آمدگویی در مهمانی های رسمی

مهمانی های رسمی همانگونه که از نامش پیداست، به صورت رسمی برگزار می شود و حالت صمیمیت مهمانی های خانوادگی و دوستانه را ندارد و در نحوه برخورد و خوش آمد گویی نیز کمی متفاوت تر از آنهاست و باید نهایت دقت را در این کار بکار برد. برای خوش آمد گویی به مهمانان در مهمانی های رسمی بهتر است که میزبان برخوردی رسمی داشته باشد و بجای روبوسی کردن با میزبان دست بدهد یا با تکان دادن سر به او خوش آمد بگوید. همچنین به هنگام خوش آمد گویی در این نوع از مهمانی ها بهتر است تا میزبان روی نوع حرف زدن و کلماتی که به کار می برد خیلی فکر کند تا بهترین کلام و مناسب ترین آن از دهان میزبان خارج شود و موجب خرسندی و رضایت مهمان شما شود. البته سعی کنید در طول مهمانی کمی باب صمیمیت را برای مهمانان خود باز کنید تا جو از حالت خشکی خارج شود. البته چنانچه میهمان یهای رسمی همانند عروسی به دست تشریفات مجالس برگزار شود، آنها می توانند برنامه ای منظم و دقیق و طرز خوشامدگویی بهتر را به شما بگویند و به شما کمک کنند.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LerJxMdAAAAAPJW8bBw_VGAxoQSLjqAJlPopHKW