تشریفات عروسی و خدمات مجالس ثمین

آشنایی با وظایف برگزار کننده مراسم عروسی

11 مهر ، 1400
تشریفات ثمین

وظایف برگزار کننده مراسم عروسی، رهبری و سازماندهی در کلیه مسائل مراسم،  از جمله : هماهنگی با فروشندگان تجهیزات عروسی، جزئیات و کارهای روز عروسی را بر عهده دارد. وظایف برگزار کننده مراسم عروسی که به عنوان برنامه ریز عروسی نیز شناخته می شود، این است که در طول برنامه ریزی با همه فروشندگان ارتباط برقرار می کند و به عنوان رابط بین عروس و داماد عمل کنند.

برنامه ریز عروسی کیست

برنامه ریزان عروسی، که به عنوان هماهنگ کننده و برنامه ریزان مناسبت ها نیز شناخته می شوند، به سادگی به عروس و دامادها کمک می کنند تا روز بزرگ خود را ترتیب دهند. یک برگزار کننده مراسم، همچنین به عنوان مشاور عروس یا عروسی شناخته می شود. برنامه ریزان عروسی مسئول کمک به مشتریان در برنامه ریزی کل عروسی یا فعالیتهای خاص عروسی هستند. آنها در مورد تدارکات عروسی با مشتریان بحث می کنند، درباره قرارداد فروشندگان مذاکره می کنند و اطمینان می دهند که فعالیت های روز عروسی بدون مشکل انجام می شود. یک برگزار کننده مراسم عروسی برای موفقیت در برنامه ریزی عروسی، باید در برخورد با شرایط دشوار یا استرس زا، متدیک و ماهر باشید. در نهایت، یک برنامه ریز عروسی درجه یک باید از آخرین روندهای عروسی مطلع باشد و همچنین مهارتهای ارتباطی، سازماندهی و خدمات مشتری استثنایی را نشان دهد.

برگزاری مراسم عروسی

برگزاری مراسم عروسی

وظایف برگزار کننده مراسم عروسی

برنامه ریزان عروسی مسئول برنامه ریزی موثر و کارآمد عروسی ها هستند تا تصویری از روز عروسی رویایی مشتریان خود ایجاد کنند. برنامه ریزان عروسی ممکن است به تنهایی و/یا برای شرکت های برنامه ریزی رویدادها کار کنند. نقش آنها ممکن است فقط به هماهنگی امور در روز عروسی یا مواردی مانند بودجه بندی و پیدا کردن فروشندگان تجهیزات لازم برای عروسی محدود شودوظایف برگزار کننده مراسم عروسی به دو دسته قبل از مراسم و بعد از مراسم عروسی تقسیم بندی می شود.

وظایف برگزار کننده مراسم عروسی

وظایف برگزار کننده مراسم عروسی

وظایف اصلی برگزار کننده مراسم، قبل از عروسی

از جمله وظایف برگزار کننده مراسم عروسی این است که نگرانی های عروس و داماد را هنگام تصمیم به دنبال برنامه ریزی عروسی برآورده کند. جهت آشنایی بیشتر، در زیر خلاصه ای از وظایف و مهارتهای اصلی که برنامه ریزان عروسی  قبل از مراسم نامزدی یا عروسی بر عهده دارند آمده است.

برگزار کننده عروسی

برگزار کننده عروسی

مشاوره اولیه

مشاوره اولیه بین برنامه ریز و مشتری این است که زمینه را برای انتظارات مشتری از برنامه ریزی و آنچه که مشتری در نظر دارد انجام دهد ارائه می دهد. مشتری ممکن است عروس ، داماد ، مادر یا پدر عروس ، مادر یا پدر داماد یا هر ترکیبی از این افراد باشد. برنامه ریز عروسی، باید بفهمید مشتری اصلی و فردی که نظر اصلی را می دهد چه کسی است. البته در بیشتر موارد ، این عروس است که تصمیم خواهد گرفت. هنگامی که یک برنامه ریز عروسی برای اولین بار با یک مشتری ملاقات میکند، گفتگو باید شامل توضیح ساده ایده های موجود و بحث مختصر در مورد نوع عروسی مشتری باشد.

مشاوره برگزاری مراسم عروسی

مشاوره برگزاری مراسم عروسی

بودجه

بودجه بر هر تصمیمی برای عروسی تأثیر می گذارد. در قدم های اول برنامه ریزی، برنامه ریز عروسی باید بحث مفصلی را با مشتری در مورد بودجه آنها برای عروسی آغاز کند. قبل از در نظر گرفتن هر مکان یا قرار ملاقات با فروشندگان تجهیزات عروسی،  باید مطمئن باشید که همه بر سر بودجه کلی عروسی توافق دارند. برنامه ریز عروسی باید، با توجه به بودجه در نظر گرفته شده،  پیشنهادات خود را ارائه دهد.

محل برگزاری مراسم عروسی

هنگامی که بودجه مورد توافق قرار گرفت، زمان شروع تحقیقات برای مکان عروسی فرا می رسد. یکی از پیچیده ترین وظایف برگزار کننده مراسم عروسی مقایسه سالن ها و تالارهای عروسی است. انتخاب تالار یا سالن برای برگزاری مراسم باید یک محیط جذاب و شیک و در عین حال  با توجه به بودجه ایی باشد که عروس و داماد برای مراسم در نظر گرفته اند.  رزرو مکان اغلب بزرگترین هزینه برای اکثر زوج ها خواهد بود .

رزرو فروشندگان تجهیزات عروسی

پس از انتخاب مکان و تاریخ با واریز وجه، زمان شروع انتخاب فروشندگان تجهیزات عروسی(عکاسان ، فیلمبرداران ، گل فروشان و غیره)  فرا رسیده است. رزرو فروشندگان تجهیزات عروسی می توانند یک سال یا بیشتر باشد. از جمله وظایف برگزار کننده مراسم عروسی، اطمینان از بهترین انتخاب فروشندگان تجهیزات و خدمات عروسی برای مشتری خود و  به سرعت رزر کردن و قرار ملاقات با فروشندگان  و درج در بودجه مراسم است.

پرطرفدارترین مطالب ما را از دست ندهید!

وظایف برگزار کننده مراسم عروسی، در روز عروسی

  • در روز عروسی، برنامه ریز عروسی باید به اندازه کافی زود به محل برسد تا بر کلیه تنظیمات فروشندگان نظارت کرده و به سوالات احتمالی پاسخ دهد. یکی از وظایف برگزار کننده مراسم عروسی در روز مراسم هماهنگ کردن عروس، داماد، دی جی/گروه و عکاس همه از قبل در مورد هر رویداد (ورود، اولین رقص، برش کیک و غیره) است.
  • او همچنین مسئول مشاوره به مشتریان در مورد برگزاری بهترین آداب و رسوم عروسی و آداب ازدواج است.
  • او با جزئیات به لیست مهمانان رسیدگی می کند و راحتی مهمانان را تضمین می کند..
  • او وظیفه دارد که از تهیه غذای با کیفیت خوب برای مهمانان اطمینان حاصل کند.
  • جمع آوری وسایل شخصی، هدایای عروسی برای عروس و داماد
  • تهیه وسایل و تجهیزات لازم عروسی برای انتقال به موقع به محل عروسی.
  • نظارت بر کلیه فعالیتهای روز عروسی برای اطمینان از اینکه همه چیز بدون مشکل اجرا می شود.

وظایف برگزاکننده مراسم عروسی در روز عروسی

وظایف برگزاکننده مراسم عروسی در روز عروسی

اقدامات و وظایف کلی برگزار کننده مراسم عروسی

  • در مورد دامنه رویداد عروسی، از جمله زمان، مکان و هزینه بحث و برنامه ریزی کنید.
  • مکان ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنها شرایط زوجین را برآورده می کنند.
  • با هرگونه مشکلی که قبل ، حین و بعد از رویداد پیش می آید کنار بیایید، مطمئن شوید که همه چیز بدون مشکل پیش می رود
  • خدمات اضافی مانند اتاق برای زوج و مهمانان ، حمل و نقل و پذیرایی را هماهنگ کنید.
  • فعالیتهای تشریفات عروسی را زیر نظر داشته باشید تا از رضایت زوج و مهمانان اطمینان حاصل کنید.
  • صورت حساب های رویداد عروسی را بررسی کرده و پرداخت های فروشندگان را تایید کنید.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LerJxMdAAAAAPJW8bBw_VGAxoQSLjqAJlPopHKW